Politisk sekreterare sökes

Moderaterna i Huddinge behöver förstärkning. Vi söker en nyckelperson som vill hjälpa till att leda en av Sveriges mest spännande och snabbast växande kommuner. Som politisk sekreterare har du en stor variation av olika typer av arbetsuppgifter. Det är en händelserik och utvecklande tjänst som ger dig många erfarenheter.


Vi söker dig som..

..Är en social person och som har lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid att du är organiserad och kan jobba självständigt och strukturerat även under press. Du måste vara lösningsorienterad och prestigelös då arbetet är väldigt diversifierat. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig i skrift och vara serviceinriktad då du kommer vara som spindeln i nätet mellan förvaltningsledning och politik. Arbetet rymmer flera administrativa uppgifter som rör organisation och planering.

Vi är ett litet kansli och det är av stor vikt att du är självgående och kan ta egna initiativ. Du måste ha god social förmåga och ha lätt för att samarbeta med andra. Det är också en förutsättning att du delar partiets värderingar.


Meriterande:

– Att du har jobbat inom offentlig förvaltning gärna i en samordnande roll
– Att du har en akademisk utbildning


Vad vi kan erbjuda dig:

Huddinge kommun befinner sig i en expansiv fas. Redan nu är kommunen näst störst i Stockholms län och nästan överallt i kommunen pågår stora samhällsbyggnadsprojekt. Om du brinner för politik och samhällsutveckling kommer du att trivas bra här. Huddinge styrs av en koalition bestående av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Kristdemokraterna, Huddingepartiet och Drevvikenpartiet.


Start: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Huddinge

Anställningsform: Heltid med 6 månaders provanställning

Arbetstider: Kontorstid, arbetstid på kvällar och helger förekommer

Övrigt: Tjänsten som politisk sekreterare berättigar till tjänstledighet från ditt nuvarande arbete, enligt kommunallagen

Ansökan: Skicka CV och personligt brev till hampus.holmgren@huddinge.se senast 2022-01-23