Jobba hos Huddingemoderaterna i valet!

I höst söker Moderaterna Huddingebornas förtroende att få leda kommunen, för fjärde mandatperioden i rad. Valrörelsen är en spännande och intensiv period med arbete under dygnets alla vakna timmar. Vi söker dig som vill jobba på en dynamisk och rolig arbetsplats. Tillsammans med våra förtroendevalda och vårt valkansli ska vi ge allt för en moderat valseger den 9 september.

Moderaternas valkansli består av vår valgeneral Erik Ottoson som leder planeringen av valrörelsen. Till sin hjälp har han våra kommunalråd, politiska tjänstemän och ett antal engagerade moderater som alla vill vinna valet.
Vi söker dig som vill ingå i detta team.

Du har ett starkt servicetänk, är duktig på att samarbeta och klarar att jobba under en intensiv och bitvis stressig period. Det är nödvändigt att du delar våra värderingar och känner ett genuint engagemang och driv för att jobba för en moderat valseger 2018. Du ska inte vara rädd för att hugga där det behövs, vara prestigelös och ha en bra förmåga att lösa problem. Oregelbundna arbetstider förekommer och du är beredd att jobba tills arbetet är klart. Du är en positiv person som har förmåga att bemöta människor på ett lyssnande, sympatiskt och förtroendegivande sätt. Vi förutsätter att du har körkort.

Exempel på arbetsuppgifter: Förberedelse och deltagande i olika kampanjer så som: dörrknackning, flygbladsutdelning, valstuga, affischering och annat. Förse valarbetare med material, förtäring, information och glada tillrop. Andra uppgifter kan vara allt mellan himmel och jord för att få valrörelsen att flyta på så smidigt som möjligt.

Anställningen löper mellan 1 augusti – 14 september 2018

Fast månadslön: 30 000 kronor

Ansökan skickas till linus.bjorkman@huddinge.se senast den 13 maj